Legalett
Hem   |    
Lediga jobb   |    Om Legalett   |    Kontakt   |    Legalett Internationellt    Legalett Byggsystem AB

Legalett
> Lediga jobb  Legalett luftburen golvvärme
Behaglig golvvärme i säkra grunder
Golvvärmen dimensioneras efter lokalens behov
Säkra grundsystem och golvvärmesystem för alla typer av byggnader
Inbyggd kvalité och harmoni. Driftsäkert, ekonomiskt och tryggt

Byggnadsingenjör

Legalett Byggsystem söker en byggnadsingenjör med inriktning på betongkonstruktion till huvudkontoret i Älvängen.Tjänsten innebär att som projekthandläggare ansvara för projektering av grunder, väggar och bjälklag.

Vi erbjuder dig ett kreativt och omväxlande arbete i en expansiv miljö. Du kommer att ha ett nära samarbete med flertal personer i olika funktioner, såväl inom bolaget som med externa projektpartners och kunder.

Arbetsuppgifter:

  • Utföra statiska beräkningar och upprätta konstruktionshandlingar för grunder, väggar och bjälklag.

  • Utföra mängdberäkningar och upprätta tillverkningsspecificeringar.

  • Stödja projektledare och säljare genom att utföra förprojektering och materialkalkylering

Kvalifikationer

Du skall ha byggnadsteknisk utbildning och ha erfarenhet av konstruktionsarbete, företrädelsevis inom betong och grundläggning (geoteknik).

Du behärskar AutoCad och vi ser gärna att du har erfarenhet av StruSoft FEM-Design eller av motsvarande dimensioneringsverktyg.

Som person är du kreativ, strukturerad och plikttrogen. Du är också bekväm med att arbeta projektvis mot deadlines, vilket ibland innebär ett högt arbetstempo och nya utmaningar.


Tillträde

Tillträde till tjänsten kan ske snarast.

Ansökan skickas till:

siw.ericsson(at)legalett.se

Ansökan senast:

Snarast

Legalett

 

Jobba hos Legalett

Med tanke på morgondagen

Vi på Legalett är alltid intresserade av kompetenta och ambitiösa människor. Skicka oss gärna ett personligt brev och ett CV om du är intresserad av att arbeta hos oss. Kanske har vi en del av framtiden gemensam.

info@legalett.se

Länk till Kontakt

Oss Legalettare emellan

Legalett är ett familjärt företag med en stark övertygelse om individens drivkraft och möjligheter. Här råder frihet under ansvar och vi har en stor tilltro till alla som arbetar hos oss. Var och en är en viktig förklaring till Legaletts framgångar under åren.

Här arbetar välutbildade ingenjörer i team med grundutbildade medarbetare, som i kombination med ett starkt intresse och förståelse för produktutveckling har byggt upp en kompetens och erfarenhet som vi värderar högt. Utvecklingsmöjligheterna är många. Vi delar samma positiva attityd och uppfattningen att det som är bra för Legalett även är bra för var och en. Och tvärt om.